További információ A Business Essentials-ről az Apple-től

Üzleti Essentials az Apple hasonló szoftver, hogy a vállalatok-például a Microsoft vagy a VMware eladni, hogy nagy üzleti beállítása, hogy biztosítsák, hogy a flották a mobiltelefonok, laptopok, táblagépek, a Reuters számolt be.

Az Apple verziója egyszerűsödik az 50-500 alkalmazottal rendelkező vállalkozások számára, amelyek vagy kis informatikai részleggel rendelkeznek, vagy egyáltalán nem.

Az Apple Business Essentials ára felhasználónként 2,99 és 12,99 dollár között mozog, attól függően, hogy egy vállalkozás hány eszközt szeretne kezelni az egyes alkalmazottak számára, és mennyi felhőalapú tárhelyet szeretne az üzleti vállalkozás.

Az Apple négy órán belül szolgáltatást is kínál a törött hardver javításához vagy cseréjéhez egy vállalkozásnál további havi költségért.

Maribel Lopez, fő elemzője Lopez Research, mondta a párosítás menedzsment szoftver javítási szolgáltatás előfizetés egyedülálló az iparban. “Az emberek azt fogják gondolni, hogy ez a rész nem számít, de azt hiszem, alábecsülik azt a hatalmat, hogy valóban jó szolgáltatást kapjanak.”

Az Apple azt mondta, hogy szerdán megkezdi a béta tesztelését az Egyesült Államokban. Jövőre ingyen lesz. Az Apple azt tervezi, hogy a jövőben más helyekre is kiterjeszti a szolgáltatást-mondta a vezetők.

Ez hasonlít az Apple riválisainak kínálataihoz, akik inkább olyan eszközöket nyújtanak a vállalkozásoknak és iskoláknak, mint például a Google vagy a Microsoft. Ez a két vállalat uralja az oktatási és üzleti szolgáltatások piacát-jelentette a CNBC.

Az Apple Business Essentials szolgáltatás 24/7 Apple támogatást és iCloud tárhelyet tartalmaz. Ez segítheti a kisvállalkozásokat az eszköz beállításához, az alkalmazottak fedélzeti ellátásához stb. Jön egy app, amely lehetővé teszi az alkalmazottak telepíteni munkaalkalmazások.

A bejelentés az Apple azon törekvéséhez is kapcsolódik, hogy több digitális szolgáltatást adjon el ügyfeleinek, például streaming video-és zenei előfizetéseket.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.