Technológiai előrejelzések a CIO-k számára 2022-ben az IDC-től

Az Új jelentés szerint 2026-ig a CIO-k 65%-A fogja fenntartani a tech-alapú felhatalmazás, agilitás és ellenálló képesség ciklusát az együttműködésen alapuló kormányzás, az új szolgáltatásnyújtási modellek és az üzleti eredmények orientációja révén.

2026-ig a CIO-k 65%-A fogja fenntartani a tech-alapú felhatalmazás, agilitás és ellenálló képesség ciklusát az együttműködésen alapuló kormányzás, az új szolgáltatásnyújtási modellek és az üzleti eredmények orientációja révén.

2023-ra a CIO-k 60%-át elsősorban azért mérik, hogy képesek-e új üzleti modelleket és eredményeket létrehozni kiterjedt vállalati és ökoszisztéma-szintű együttműködés révén.

2025-re a CIO-k és a CFO-k 75 százaléka kénytelen lesz felgyorsítani vagy bevezetni a hivatalos technikai adósságkezelési gyakorlatokat a projekt késedelme vagy a megoldatlan technikai adósság okozta kudarcok miatt.

Adott a felkelő rendkívül fontos a hibrid intelligens munkahelyek, 2024-ig 60% – a Különböző lesz reimagine felhasználói támogatás létre kiválósági központ (COE) alapú csapatok útmutató a szükséges beruházások technológia folyamat.

2026-ig, 85 százaléka szervezetek, amelyek adatai gyakorlatok gátolja az üzleti, működési stratégiák lehetővé teszik a Különböző vezet kereszt-vállalati beruházások adatok kormányzás, minőségi megfelelés.

2024-re a CIO-k 40%-a nem fogja hatékonyan fejleszteni azt a képességét, hogy modern digitális infrastruktúrákat biztosítson, ökoszisztéma-technológiai irányítást biztosítson, és támogassa az építészet által vezérelt üzleti eredményeket.

Hajtott befektetői nyomás csökkentése érdekében SG&A költségek, 2024-ig, 40% – a szervezetek tolódik legalább 25% – a kiadások, közvetlen költségek igazítva, egyedi vonal üzleti termékek/szolgáltatások.

A költségek és a súrlódások ellenére a CIO-k 60 százaléka az ökoszisztéma egészére kiterjedő többfaktoros hitelesítést fogja alkalmazni annak hatékonysága érdekében, mint alapvető minimum az emelkedő kiberbiztonsági fenyegetések ellen 2022-ig.

2025 – re a CIO-k 60% – a együttműködik az ipari ökoszisztéma-képességek kiaknázásában, mint az innováció, az adatmegosztás, a differenciálás és a kiberbiztonsági kockázatkezelés kritikus forrásaként.

Azzal, 2023, vállalkozások igényel 55 százaléka G2000 Különböző végrehajtására fenntartható, A beágyazás környezetvédelmi, szociális, illetve irányítási gyakorlat a technológia életciklusa a megszerzése, hogy rendelkezésére.

“A következő öt évben, Különböző lesz instrumentális segít a vállalkozás keresse meg a változás szele, lehetővé téve ökoszisztémák, co-új üzleti modellek eredmények, képessé a munkavállalók, valamint az épület rugalmasság” – mondta Serge Findling alelnöke, a kutatás, az IDC informatikai Végrehajtó Programok (IEP).

Posted in Cio

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.