Hogyan adat meghajtású reklám hajtja üzleti kiskereskedők

A kiskereskedők meg akarják vizsgálni a fogyasztói magatartással kapcsolatos betekintésüket, hogy vonzzák a csomagolt áruk gyártóit, például a Procter & Gamble – t és a Kraft Heinz-t, amikor a vállalatok új kihívásokkal szembesülnek a marketing célzásában az online emberek számára-jelentette … Continue reading “Hogyan adat meghajtású reklám hajtja üzleti kiskereskedők”

További információ A Business Essentials-ről az Apple-től

Üzleti Essentials az Apple hasonló szoftver, hogy a vállalatok-például a Microsoft vagy a VMware eladni, hogy nagy üzleti beállítása, hogy biztosítsák, hogy a flották a mobiltelefonok, laptopok, táblagépek, a Reuters számolt be. Az Apple verziója egyszerűsödik az 50-500 alkalmazottal rendelkező … Continue reading “További információ A Business Essentials-ről az Apple-től”

Telematikai előfizetők beágyazott rendszereket használva, hogy megérintsék az 376 mn-t

A beágyazott autó OEM telematikai rendszerek szállítása a 2020-as 41, 1 millió egységről 2026-ban 76, 9 millió egységre növekszik, ami 90, 8 százalékos tulajdonítási arányt jelent. Az új személygépkocsik és könnyű tehergépjárművek regisztrációja 14,5 százalékkal, 66,8 millióra csökkent 2020-ban világszerte. … Continue reading “Telematikai előfizetők beágyazott rendszereket használva, hogy megérintsék az 376 mn-t”

A Panasonic autóipari beszállítója az Ansys medini

A Medini analyse modellalapú megközelítést biztosít a hatékony, megismételhető és következetes elemzési feladatokhoz a fejlesztési folyamat során, ami azt jelenti, hogy az ipari tanúsítás a tervezés legkorábbi szakaszaiban kerül elszámolásra, csökkentve a fejlesztési időt és a költségeket. “Az Ansys medini … Continue reading “A Panasonic autóipari beszállítója az Ansys medini”

Az Emirates kiválasztja a Panasonic Avionics-ot az ügyfélélmény javítása érdekében

Az Emirates Az Emirates Airbus A380-as és Boeing 777-es repülőgépeinek 105-ös fedélzetén fogja használni a Panasonic Avionics IFE rendszereit. Emírségek Premium Gazdaság kabinok szolgáltatás IFE újítások a Panasonic Avionics például a 13 hüvelykes HD képernyők vezérlő gombok, ultraszéles betekintési szög, … Continue reading “Az Emirates kiválasztja a Panasonic Avionics-ot az ügyfélélmény javítása érdekében”

Hat hatékony tipp a pozitív munkavállalói tapasztalat létrehozásához

A szervezeteknek világos cselekvési tervvel kell rendelkezniük arról, hogyan kell kezelni a munkavállalókat. Meg kell kezdeni közvetlenül a folyamat bérbeadása, valamint onboarding, hogy megteremtse az első benyomás. A felvételi folyamatnak átláthatónak és egyértelműnek kell lennie. Olyan eszközöket is használhat, mint … Continue reading “Hat hatékony tipp a pozitív munkavállalói tapasztalat létrehozásához”

India az egészségügyi infrastruktúrára fordított informatikai kiadások növelése érdekében

India célja, hogy a nemzeti, regionális, állami, kerületi laboratóriumokat összekapcsolja egy felügyeleti hálózattal, amelyet az Integrált Egészségügyi Információs platformon keresztül támogat. A laboratóriumok hálózatépítésének jelenlegi informatikai költségvetése nem ismert. Az informatikai beruházás az egészségügyi rendszer része India kormány rs 64,180-crore … Continue reading “India az egészségügyi infrastruktúrára fordított informatikai kiadások növelése érdekében”