Macquarie Telecom telepíti SD-WAN 6,000 oldalak Ausztráliában

“Versenytársaink ebben a térben valójában nem akarják, hogy az ügyfelek SD-WAN-t használjanak, mert őszintén szólva, a margók magasabbak a régebbi MPLS technológiával” – mondta Luke Clifton, a Macquarie Csoport ügyvezető igazgatója nyilatkozatában.

SD-WAN-szoftver által definiált széles körű hálózati-függetleníti a hálózati menedzsment a fizikai infrastruktúra. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy biztonságosan csatlakoztassa a felhasználók számára, hogy alkalmazásokat lehetővé teszi a jobb láthatóság, valamint felett alkalmazások hatása a sávszélességet tud biztosítani automatikus, azonnali váltás, például egy nbn sort, majd 4G biztonsági mentés biztosítja a felhasználók nem tapasztalat leállás.

Macquarie elérte a 6,000-helyszíni mérföldkő SD-WAN foglalkozik a vállalkozások, beleértve a gyógyszeripari pénzügyi szolgáltatások specialist Guild Group, non-profit támogató emberek fogyatékosság Polgári fogyatékosság szolgáltatások, valamint az üzleti és ipari képalkotó cég Konica Minolta.

Az Ausztrál SD-WAN piacát évente közel 30 százalékkal bővítik 2024-ig.

“A növekedés BYOD, valamint a munka-a-otthon, vagy bárhol van bővült a támadási felületet, ha a security már felső elme közepes méretű Ausztrál cégek, Különböző, de menedzserek,” Clifton-mondta.

“Mivel az ügyfelek a felhőbe költöznek, és korszerűsítik alkalmazásaikat, technológiákra van szükségük, hogy egyszerűsítsék IT-jüket. Az SD-WAN a bonyolultságot a hálózat irányításából veszi ki, miközben lehetővé teszi minden alkalmazott számára, hogy gyors, könnyű hozzáféréssel rendelkezzen az eszközökhöz ” – mondta Brad Anderson, a VMware alelnöke és ügyvezető igazgatója az A/NZ-ben.

Macquarie SD-WAN hajtja VMware tulajdonában lévő VeloCloud technológia, az Ausztrál telco elismert APJ Partner Innovációs Díjat SD-WAN a VMware Partner Awards. A 6000 oldalas mérföldkő a Macquarie kiegészítő SD-LAN szolgáltatásainak közelmúltbeli elindítását követi, amelyek a Wi-Fi hálózatokban a szoftverek és a hardverek hasonló szétválasztását alkalmazzák.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.