Levi Strauss digitális csatornákon keresztül tárja fel az üzleti eredményeket

Az alacsonyabb promóciók, az áremelkedések és a beszerzési megtakarítások is támogatták az árrést-mondta a cég, amely az aláírásáról és a Levi 501 farmerjéről ismert.

A nettó bevétel több mint kétszeresére, 1, 28 milliárd dollárra nőtt a Május 30-án véget ért második negyedévben.

A digitális csatornákon keresztüli bevételek 75 százalékkal emelkedtek, mivel az emberek megkönnyítették a megrendelések kézbesítését a küszöbön.

Levi azt mondta, hogy javítja a digitális üzleti befektetés elosztó központok, valamint a program, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy vegye fel az online megrendelések a boltokban.

Levi digitális üzletága

Az 1,3 milliárd dolláros nettó bevétel 156 százalékkal nőtt a 2020-as pénzügyi év második negyedévéhez képest; az Egyesült Államokban és Kínában a nettó bevétel meghaladta a 2019-es pénzügyi év második negyedévét.

Az E-com a növekedés üteme felgyorsult egymás után a Q1 eléri a 42 százalékot, szemben a második negyedévben a pénzügyi 2020; Nettó bevétel keresztül digitális csatornák nőtt 75 százalék, szemben a második negyedévben a pénzügyi 2020 hajtott erős teljesítménye régiók; digitális penetráció, mint egy százaléka a teljes forgalom mintegy 23 százalék.

A Levi 58,8 százalékos bruttó árrésről számolt be, amelyet a közvetlen fogyasztóknak szánt nettó bevételek, az áremelkedések, a beszerzési megtakarítások, az alacsonyabb promóciók és a teljes árú értékesítés vezérelt. A Levi működési árrése 8,3 százalék volt, a korrigált EBIT árrés 9 százalékos második negyedéves rekordra bővült.

Az E-kereskedelem lendülete annak ellenére folytatódott, hogy a boltok újra megnyitották az 42 százalékos növekedést, ami tükrözi az omni channel kezdeményezések felgyorsításának előnyeit. A DTC üzletek és az e-kereskedelem 29, illetve nyolc százalékot tett ki a cég teljes nettó bevételéből a második negyedévben.

A vállalat globális digitális nettó bevételei, amelyek magukban foglalják a vállalat e-kereskedelmi oldalainak, valamint a tiszta játék és a hagyományos nagykereskedelmi ügyfelek online vállalkozásainak tulajdonítható Bevételeket, mintegy 75 százalékkal nőttek, és a 2021. második negyedévi pénzügyi nettó bevételek mintegy 23 százalékát tették ki.

Levi Strauss szerint a digitális csatornák 61 százalékkal nőttek Amerikában, és a régió eladásainak 19 százalékát tették ki a negyedévben.

Levi Strauss szerint az e-kereskedelmi bevételek 75 százalékkal nőttek Európában. Levi Strauss azt mondta, hogy az összes digitális csatornán keresztül több mint 100 százalékos növekedést ért el; a digitális nettó bevételek a régió eladásainak egyharmadát képviselték a negyedévben.

Levi Strauss szerint a vállalati e-kereskedelmi bevételek 75 százalékkal nőttek Ázsiában. Az ázsiai régió 12 százalékos értékesítési visszaesését részben ellensúlyozta a bevételek növekedése az összes digitális csatornán keresztül 83 százalék; a digitális nettó bevételek a régió eladásainak 15 százalékát tették ki a negyedévben.

A Wipro Levi Strauss egyik informatikai partnere. A Wipro minden csatornán segít optimalizálni az ügyfél-és felhasználói élményt. A Wipro globális informatikai támogatási szolgáltatásokat nyújt a Levi Strauss & Co.”S consumer digital technology space, beleértve az eCommerce, B2B Commerce, Consumer Data Hub, Omni Order Management, Retail Store infrastruktúra, Retail Store alkalmazások, Point of Sale, and Global Retail Concierge.

Posted in Cio

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.