Jó idők: egy másik forgalmas ünnepi hétvége

A szórakoztató Revue Karácsonyi koncert visszatért! Ezen A Pénteken, Dec. 3, a Citrus County Parks and Recreation ismét megtartja éves karácsonyi koncertjét, miután utoljára két évvel ezelőtt rendezte ezt a gyönyörű show-t. A koncertezők idén olyan szezonális élményekre számíthatnak, mint az éneklés és a tánc, ami valóban az ünnepi hangulatba hozza őket.

Tudjon meg többet a Citrus Megyei krónikából
A rendezvény Családbarát, a fellépők gyerekek és tizenévesek. Az ajtók kinyílnak

Este 6 órakor a Citrus Springs közösségi központban, 1570 W. Citrus Springs Blvd. Az énekesek és táncosok este 7 – kor lépnek színpadra.

Jegyek ára $15. A koncertszervezők a műsor előtt telefonon is megvásárolhatják őket a 352-527-7540 telefonszámon. Jegyek is megvásárolhatók az ajtó csak készpénzzel. Minden ülés általános Belépés. A Citrus Springs Civic Egyesület a műsor alatt snackeket és italokat kínál vásárlásra.

Indul a karácsony a város Crystal River

Karácsonykor a Crystal River, a Crystal River Main Street és a Citrus Megyei Kereskedelmi Kamara által bemutatott téren, Dec. 3, 4 és 5, 599 N. Citrus Ave.

Először lesz korcsolyázás a Crystal River-ben, egy 5000 négyzetméteres labirintussal, élőzenével, Mikulással készült fotókkal, étellel, italokkal és ünnepi bevásárlással.

A harmincperces korcsolyázás session jegyek $ 10 minden korosztály számára, beleértve a skate rental. A labirintus egy órás jegye 5 dollár, a kiegészítő idő pedig további 3 dollár.

Jegy megvásárlásához látogasson el crystalriverminstreet.com/christmas-on-the-square.html.

Ünnepelje az ünnepi szezont könyvtárakkal

Minden Citrus Könyvtár fióktelep ad otthont a saját ünnep ünnepe, hogy a közösség tagjai minden korosztály együtt egy nap a hangulat.

A virágos város ág elindítja az ünnepségeket a virágos városi örökség napjai Fesztivál mellett. December 5-én. 3, élvezze a nyaralás történet séta. Akkor gyere be a gyertyák és énekek kávézóba. Állj meg újra 10-től 2-ig december. 4 tematikus kézművesség létrehozása minden korosztály számára.

A Homosassa ág 9-től december 2-ig ünnepel. 7 Kézműves készletekkel és egy ünnepi fotófülkével.

A Central Ridge december 11-től december 3-ig tart zenei összejövetelt. 9 kézművességgel, frissítőkkel és kártyakészítéssel.

A part menti régió ága December 1-jén tartja ünnepségét. 10 a holiday craft állomások, Társasjátékok, karaoke.

Végül a tavak régió ága december 10-től 12:30-ig ünnepel. 13 kézműves készítéssel. A Nature Coast Cimbalomjátékosai és a gingerbread house building zenés előadását várják. Az építés iránt érdeklődőknek előzetesen regisztrálniuk kell.

Minden más program ingyenes, regisztráció nélkül. További információkért hívja a helyi könyvtárat, látogasson el citruslibraries.org vagy kövesse a @ CitrusLibraries oldalt a Facebook-on és az Instagram-on.

Világítsd meg a Liberty parkot Inverness városával

A light Up Liberty Park december 5:30-kor kerül megrendezésre. 4, 286 N. Apopka Ave. Invernessben.

A kültéri fények ragyogása káprázatos ünnepi szellemet biztosít a szív melegítéséhez, valamint a szezon fényesebbé tételéhez. Csatlakozzon Inverness Parks & Recreation Department városához a helyi vállalkozások és szervezetek első lámpaoszlop-dekorációs versenyéhez.

A lámpaoszlopokat négy kategóriában ítélik meg: a legtöbb régimódi, legünnepélyesebb, a legtöbb városi Büszkeség és a legtöbb hazafias. Hozza az egész családot, és mutassa meg támogatását, miközben emlékeket készít, és ünnepi hangulatot terjeszt.

További információért látogasson el inverness.gov.

A cukrászdai nők faárverést tartanak

A Sugarmill Woods-i nők december 4.és 6. között rendeznek díszített karácsonyfa-árverést. 2 és 3 A Sugarmill Woods Country Clubban, 1 Douglas St. A Homosassában.

A nyerteseket pénteken értesítik, és szombaton a klubnál is felvehetik a fákat. Minden fát a klub tagjai díszítenek.

Az alapok helyi jótékonysági szervezeteket és ösztöndíjakat támogatnak a középiskolások számára. További információért látogasson el womenofsugarmillwoods.com vagy hívja Judy Krencist a 815-347-1742-nél.

Nature Coast cimbalom játékosok, hogy karácsonyi koncertek

A Nature Coast Cimbalomjátékosai decemberben a következő helyszíneken adják elő a karácsonyi és a hagyományos zenét:

“Gyertyák és énekek” december 6.és 9. között. 3 A Virágvárosban, az East Orange Avenue-N, A Love House udvarán; 1-2:30 December. 9 a Central Ridge könyvtárban, 425 W. Roosevelt Blvd. Beverly Hillsben; és december 10-től délig. 13 a tavak régió könyvtárában, 1511 Druid út Invernessben.

Jó szórakozást a virágos városi örökség tanácsával

Csatlakozzon a virágos városi örökség Tanácsához (Fchc) december 5:30-9-ig. 3, egy Lions Club hal megsütjük lovas kocsi túrák, luminarias, Énekesek és fa világítás a múzeumban, 8394 E. Orange Ave.

Az FCHC bemutatja módosított történelmi otthoni turnéját 10-től december 4-ig. 4. Ez lesz bemutatva, mint egy ingyenes séta az ajtót, nincs Belépés belül. A történelmi Duval-Metz Ház adományozásra nyitva áll. A korabeli jelmezek orvosai üdvözlik a látogatókat.

Lesznek tolmácsok a korai floridai művészetekről, a szakmákról és a napi megélhetési készségekről, a népzenéről, a gyermekek tevékenységéről, a szabad múzeumlátogatásról és a szénaútról. Mt. A Carmel Metodista Templom grillezett és édesburgonyás pitéi is kaphatók lesznek.

A látogatók szívesen megismerhetik a virágos város eseményeit,beleértve a “Flowers ‘N’ Fountain Corner ” továbbfejlesztésének hozzájárulását.”

Adományokat, hogy a bővítés lehet küldeni FCHC, P. O. Box 328, Floral City, FL 34436.

További információért, hívja 352-419-4257, e-mail [email protected] vagy látogasson el floralcityhc.org.

Tri-County R / C klub, hogy éves Santa Fly-In

A Tri-County R/C klub lesz az éves Santa Fly-In és ünnepségek kezdődik 8:30 A. M. December. 4 A Rainbow R/C parkban, 11729 Bridges Road Dunnellonban. A pilóta regisztrációja reggel 8:30-kor nyílik meg, 9 órakor pedig egy kísérleti találkozó.

Ez az esemény együttműködik a Marines Toys For Tots szervezettel. A pilóták leszállási díja egy új, kicsomagolt játék, amelynek értéke legalább 15 dollár. A készpénzes ajándék elfogadható, amelyet játékok vásárlására használnak.

Minden nézőt szeretettel várunk és támogatunk. Élelmiszer lesz elérhető a Rainbow kávézóban.

További információért forduljon Chris Wielandhez a 352-212-9333 telefonszámon vagy [email protected]

Vegyen részt a “vonatok karácsonyra” vonatkiállításon

A “vonatok karácsonyra” című ingyenes vonatbemutató 9-től december 3-ig tart. December 4.és 9. és 1. között. 5 a szent hit Püspöki templomában, 19924 W. Blue Cove Drive Dunnellonban.

Lesz több elrendezés, nincs eladó és tombola. További információért forduljon a Bill Quast-hoz a 352-209-5422 telefonszámon vagy [email protected]

Német-amerikai szociális klub, hogy karácsonyi party

A Nyugat-Közép-Floridai német-amerikai szociális klub déltől December 4-ig tart karácsonyi partit. 5 a Citrus Hills Golf And Country Club, 505 E. Hartford St. Hernando.

A menü tartalmazza a minestrone levest, a feldobott salátát, valamint az au jus vagy bourbon lazaccal felszolgált marhahús borda választékát. Vacsora: fokhagymás burgonyapüré, zöldbab, Almandin, tekercs, kávé, tea. A desszert eper felhő torta.

Dress code félig formális vagy hagyományos német. Az ajtóban két ajándékkosár lesz.

Felvételi egy $35 adomány. Tájékoztatásul, Sigi Strak at 352-854-9616 vagy [email protected]

Nature Coast cimbalom játékos, hogy karácsonyi koncertek

A Nature Coast Cimbalomjátékosai decemberben a következő helyszíneken adják elő a karácsonyi és a hagyományos zenét:

“Gyertyák és énekek” december 6.és 9. között. 3 A Love House elülső udvarán, az East Orange Avenue-n, a Floral City-ben.

December 1-től 2:30-ig. 9 a Central Ridge könyvtárban, 425 W. Roosevelt Blvd. Beverly Hillsben.

December 10-től délig. 13 a tavak régió könyvtárában, 1511 Druid út Invernessben.

Weeki Wachee szelek, hogy ünnepi koncert legyen

A SPRING HILL-Weeki Wachee Winds, amelyet Mark Hengesh alapító karmester és zenei igazgató vezet, December 2-án ingyenes ünnepi zenei koncertet ad. 5 betlehemi Evangélikus Templom, 6363 kereskedelmi út (U. S. 19) Spring Hill.

A 40 tagú koncertzenekar ünnepi kedvencekkel és karácsonyi dallamokkal teli programot mutat be. A programban szerepel egy Chanukah-ünnepség, Jose Feliciano “Feliz Navidad” című dala és Georg Frederik Handel “Hallelujah” című koncertalbuma is.”

A belépés ingyenes, de a jegyek korlátozott ülőhelyek miatt szükségesek. Jegyek hétfőtől péntekig állnak rendelkezésre az egyházi munkaidőben vagy vasárnap 9: 30 óra előtt és után. Hívja a 352-597-1456-ot.

Jegyek is biztosítható e-mailben [email protected] a jegyeket 1:40-ig kell felvenni.

A zenekar aktívan toboroz zenészeket a 2021-22-es koncertszezonra. További információért, kapcsolat Hengesh at [email protected] vagy látogasson el weekiwacheewinds.com.

Vásároljon Helyi a piacon a raktárban

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük