Jó idők: a tér megvilágítása

EZEN A HÉTVÉGÉN

Karácsonyfák a tér körül

Ebben az évben ünnepli a 28. évfordulóját karácsonyfák a tér körül Inverness. Húsz fa, amelyek mindegyike a citrus megyében működő nonprofit szervezetek vagy szolgáltató szervezetek egyikét képviseli, az ünnepi időszakban ragyog.

Tudjon meg többet a Citrus Megyei krónikából
A Mikulásmanók november 9-én, szombaton reggel 9 órakor teszik fel és díszítik fel őket. 27. A nagyközönséget a Citrus Megyei Történeti Társaság és a múzeum munkatársai várják.

Az idei fa világítási ünnepség valami különleges lesz. A Történelmi Társaság December 4.és 6. között ingyenes ünnepi koncertet ad Greta Pope-val. 5 a régi bírósági örökség Múzeumban, 1 bírósági tér Invernessben.

A koncert célja az ünnepi hangulat elterjesztése, valamint a közösség és a múzeum folyamatos támogatása. Greta Pope és triója előadja a nagy amerikai dalkönyv ünnepi kiadását.

Foglaljon helyet, látogasson el cccourthouse.org/shop vagy hívja a 352-341-6428-at. Ezeket az eseményeket ingyenesen kínálják a nyilvánosság számára, de az adományokat mindig szívesen fogadják.

JÖN

Horgászklub karácsonyi vacsorára

A Beverly Hills Fishing Club lesz a karácsonyi vacsora December. 11 a Citrus Hills Country Clubban.

A jegyeket telefonon lehet megvásárolni a 352-746-0472 telefonszámon. A klubtagok ára 20 és 35 dollár a vendégeknek. Az ételek üvegezett lazac, töltött sertéshúsból készült karaj és borda.

Weeki Wachee szelek, hogy ünnepi koncert legyen

A SPRING HILL-Weeki Wachee Winds, amelyet Mark Hengesh alapító karmester és zenei igazgató vezet, December 2-án ingyenes ünnepi zenei koncertet ad. 5 betlehemi Evangélikus Templom, 6363 kereskedelmi út (U. S. 19) Spring Hill.

A 40 tagú koncertzenekar ünnepi kedvencekkel és karácsonyi dallamokkal teli programot mutat be. A programban szerepel egy Chanukah-ünnepség, Jose Feliciano “Feliz Navidad” című dala és Georg Frederik Handel “Hallelujah” című koncertalbuma is.”

A belépés ingyenes, de a jegyek korlátozott ülőhelyek miatt szükségesek. Jegyek hétfőtől péntekig állnak rendelkezésre az egyházi munkaidőben vagy vasárnap 9: 30 óra előtt és után. Hívja a 352-597-1456-ot.

Jegyek is biztosítható e-mailben [email protected] a jegyeket 1:40-ig kell felvenni.

A zenekar aktívan toboroz zenészeket a 2021-22-es koncertszezonra. További információért, kapcsolat Hengesh at [email protected] vagy látogasson el weekiwacheewinds.com.

Parks & Rec, hogy koncert sorozat

A Citrus County Parks & Recreation koncertsorozata 2022 májusáig tart. Minden koncertet a Citrus Springs közösségi központban tartanak, 1570 W. Citrus Springs Blvd. Az ajtók este 6-kor nyílnak, a műsorok este 7-kor kezdődnek.

Jegyek már kaphatók a következő időpontokban:

Entertainment Revue (karácsonyi show), december. 3
Az Everly Set (Everly Brothers tribute), Jan. 15
Holdvirág (Santana tribute), január. 28
A jövőbeli események a következők:
Liverpool Live (Beatles tribute), február. 25
A Rocketman Show (Elton John tribute), Március 11
Indíts fel (Rolling Stones tribute), április 8
Himnusz (Whitney Houston tribute), május 20
Jegyek előre rendelkezésre állnak $15 minden kényelmi díjat lehet alkalmazni a hitelkártya-tranzakciók. Az ételek és italok a Citrus Springs Civic Association-től vásárolhatók meg.

További információkért vagy jegyek vásárlásához hívja a 352-527-7540 telefonszámot. Vásárlás online tinyurl.com/e5paww8w.

Nature Coast közösségi zenekar koncertek

A Nature Coast Community Band a 2021-22-es, 13. évadra szóló koncertprogramjában tartja ezeket a fennmaradó előadásokat.

Ünnepi koncertek

December 3. 11, A Citrus Springs közösségi központban.
December 3. 12, A Seven Rivers Presbiteriánus templomban.
Téli koncertek

2022.március 5-én 3 órakor a Citrus Springs közösségi központban.
2022. március 6., 3 óra, meghatározandó helyszín.
Tavaszi koncertek

2022. május 7-én 3 órakor a Citrus Springs közösségi központban.
2022. május 8., 3 óra, meghatározandó helyszín.
Függetlenség napja koncertek

2022. július 2-án délután 3 órakor a Citrus Springs közösségi központban.
2022. július 3., 2022.július 3., meghatározandó helyszín.
A belépés ingyenes. További információért látogasson el naturecoastcommunityband.com, e-mail [email protected] vagy hívja a 352-601-7394-et.

A cukrászdai nők faárverést tartanak

A Sugarmill Woods-i nők december 4.és 6. között rendeznek díszített karácsonyfa-árverést. 2 és 3 A Sugarmill Woods Country Clubban, 1 Douglas St. A Homosassában.

A nyerteseket pénteken értesítik, és szombaton a klubnál is felvehetik a fákat. Minden fát a klub tagjai díszítenek.

Az alapok helyi jótékonysági szervezeteket és ösztöndíjakat támogatnak a középiskolások számára. További információért látogasson el womenofsugarmillwoods.com vagy hívja Judy Krencist a 815-347-1742-nél.

Nature Coast cimbalom játékos, hogy karácsonyi koncertek

A Nature Coast Cimbalomjátékosai decemberben a következő helyszíneken adják elő a karácsonyi és a hagyományos zenét:

“Gyertyák és énekek” december 6.és 9. között. 3 A Virágvárosban, az East Orange Avenue-N, A Love House udvarán; 1-2:30 December. 9 a Central Ridge könyvtárban, 425 W. Roosevelt Blvd. Beverly Hillsben; és december 10-től délig. 13 a tavak régió könyvtárában, 1511 Druid út Invernessben.

Jó szórakozást a virágos városi örökség tanácsával

Csatlakozzon a virágos városi örökség Tanácsához (Fchc) december 5:30-9-ig. 3, egy Lions Club hal megsütjük lovas kocsi túrák, luminarias, Énekesek és fa világítás a múzeumban, 8394 E. Orange Ave.

Az FCHC bemutatja módosított történelmi otthoni turnéját 10-től december 4-ig. 4. Ez lesz bemutatva, mint egy ingyenes séta az ajtót, nincs Belépés belül. A történelmi Duval-Metz Ház adományozásra nyitva áll. A korabeli jelmezek orvosai üdvözlik a látogatókat.

Lesznek tolmácsok a korai floridai művészetekről, a szakmákról és a napi megélhetési készségekről, a népzenéről, a gyermekek tevékenységéről, a szabad múzeumlátogatásról és a szénaútról. Mt. A Carmel Metodista Templom grillezett és édesburgonyás pitéi is kaphatók lesznek.

A látogatók szívesen megismerhetik a virágos város eseményeit,beleértve a “Flowers ‘N’ Fountain Corner ” továbbfejlesztésének hozzájárulását.”

Adományokat, hogy a bővítés lehet küldeni FCHC, P. O. Box 328, Floral City, FL 34436.

További információért, hívja 352-419-4257, e-mail [email protected] vagy látogasson el floralcityhc.org.

Tri-County R / C klub, hogy éves Santa Fly-In

A Tri-County R/C klub lesz az éves Santa Fly-In és ünnepségek kezdődik 8:30 A. M. December. 4 A Rainbow R/C parkban, 11729 Bridges Road Dunnellonban. A pilóta regisztrációja reggel 8:30-kor nyílik meg, 9 órakor pedig egy kísérleti találkozó.

Ez az esemény együttműködik a Marines Toys For Tots szervezettel. A pilóták leszállási díja egy új, kicsomagolt játék, amelynek értéke legalább 15 dollár. A készpénzes ajándék elfogadható, amelyet játékok vásárlására használnak.

Minden nézőt szeretettel várunk és támogatunk. Élelmiszer lesz elérhető a Rainbow kávézóban.

További információért forduljon Chris Wielandhez a 352-212-9333 telefonszámon vagy [email protected]

Vegyen részt a “vonatok karácsonyra” vonatkiállításon

A “vonatok karácsonyra” című ingyenes vonatbemutató 9-től december 3-ig tart. December 4.és 9. és 1. között. 5 a szent hit Püspöki templomában, 19924 W. Blue Cove Drive Dunnellonban.

Lesz több elrendezés, nincs eladó és tombola. További információért forduljon a Bill Quast-hoz a 352-209-5422 telefonszámon vagy [email protected]

Német-amerikai szociális klub, hogy karácsonyi party

A Nyugat-Közép-Floridai német-amerikai szociális klub déltől December 4-ig tart karácsonyi partit. 5 a Citrus Hills Golf And Country Club, 505 E. Hartford St. Hernando.

A menü tartalmazza a minestrone levest, a feldobott salátát, valamint az au jus vagy bourbon lazaccal felszolgált marhahús borda választékát. Vacsora: fokhagymás burgonyapüré, zöldbab, Almandin, tekercs, kávé, tea. A desszert eper felhő torta.

Dress code félig formális vagy hagyományos német. Az ajtóban két ajándékkosár lesz.

Felvételi egy $35 adomány. Tájékoztatásul, Sigi Strak at 352-854-9616 vagy [email protected]

Ifjúsági Színház bemutatja “a mese Karácsonyi ének”

Az Art Center Ifjúsági Színház december 7:30-kor mutatja be az “A Fairy Tale Christmas Carol” – ot. December 10-én és 11-én és 2-án. 12 A citrus megye művészeti központjában, 2644 N. Annapolis Ave. Hernandóban.

Mindenki kedvenc klasszikus ünnepi meséje megkapja a törött mesebeli kezelést. Az összes híres mesebeli karakter Dickens “A Christmas Carol” szerepét veszi át.”

A jegyek 5 dollár fiatalok számára, 8 dollár felnőttek számára. A pénztári órák hétfőtől péntekig 1-4 óráig tartanak.

További információért hívja a 352-746-7606 telefonszámot, vagy látogasson el tinyurl.com/64vv6z2.

Az Art Center Színház téli zenei vígjátékot mutat be

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük