Hogyan adat meghajtású reklám hajtja üzleti kiskereskedők

A kiskereskedők meg akarják vizsgálni a fogyasztói magatartással kapcsolatos betekintésüket, hogy vonzzák a csomagolt áruk gyártóit, például a Procter & Gamble – t és a Kraft Heinz-t, amikor a vállalatok új kihívásokkal szembesülnek a marketing célzásában az online emberek számára-jelentette a Reuters.

A Walmart elmondta, hogy hirdetési üzletágában az értékesítés közel 240 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben kétéves alapon. A hirdetések segítenek a beszállítóknak és a piaci szolgáltatóknak többet eladni, miközben új profitlehetőséget teremtenek számunkra-mondta Doug McMillon, a Walmart vezérigazgatója. A Walmart reklámbevételei az Egyesült Államokban, Mexikóban és annak környékén nőnek Flipkart.com egység Indiában.

Az Albertsons amerikai élelmiszerlánc elindította saját médiahálózatát, az Albertsons Media Collective-t. Októberben Kroger van Kroger Precíziós Marketing – viseli a megszerzése adatok analytics cég 2015 – ben elindított egy privát hirdetési piacon, hogy megadja márkák egy eszköz, amely segít nekik vásárolni digitális ad helyet hatékonyabban.

Az Apple áprilisban olyan adatvédelmi változtatásokat vezetett be, amelyek megakadályozzák a hirdetőket abban, hogy beleegyezésük nélkül nyomon kövessék az iPhone felhasználókat. Az Alphabet Google 2023-ban leállítja a Chrome böngésző cookie-kat, amelyek információkat mentenek a felhasználók böngészési szokásairól, segítve a hirdetőket a termék érdeklődésének meghatározásában.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.