Hogyan lehet maximalizálni az “egészségügyi span”

Átlagosan tovább élünk, de az egészséges évek száma nem tartott lépést. Ez a lemaradó “egészségügyi span” azt jelenti, hogy életünk végén több időt élünk súlyos betegséggel és fogyatékossággal. Ennek jelentős következményei lehetnek a nyugdíjasokra nézve. Néhányan közülünk a rossz egészségi … Continue reading “Hogyan lehet maximalizálni az “egészségügyi span””

Vegye át a szív egészségét befolyásoló kockázati tényezőket

a máj által létrehozott vagy húsból, baromfiból és tejtermékekből fogyasztott viaszos anyag nem eredendően “rossz” az Ön számára. Valójában a szervezetnek szüksége van rá, hogy sejteket építsen, vitaminokat és egyéb hormonokat készítsen. Azonban túl sok” rossz “LDL-koleszterin, vagy nem elég” … Continue reading “Vegye át a szív egészségét befolyásoló kockázati tényezőket”

Konyhai okosság: az ünnepi lakoma folytatódik Hanuka burgonyával

Pulykából és áfonyaszószból egyenesen krumplis palacsintába egy hétvége alatt. Nem rossz! Hanuka ebben az évben kezdődött vasárnap este, november. 28, tehát azok, akik ünnepelnek, képesek voltak közvetlenül az ünnepre költözni, miközben még mindig fontolgatják a Hálaadás maradványait. A burgonya palacsinta … Continue reading “Konyhai okosság: az ünnepi lakoma folytatódik Hanuka burgonyával”

Az Amish szakács: különleges cupcakes különleges alkalomra

A múlt héten írtam a lányunk Anna Faith esküvőjéről, többet akartam írni róla és néhány előkészületről, beleértve ezeket az ünnepi málna-fehér csokoládé Cupcakes-t. A nevem Dorcas Raber (Gloria anyja), és Gloria helyére jelentkezem a múlt héten és ezen a héten. … Continue reading “Az Amish szakács: különleges cupcakes különleges alkalomra”

Tej utca: Salsa verde Taco salvage száraz, maradék Törökország

Hálaadás maradékot egy könnyű étkezés, hogy újra, de a pulyka lesz szárazabb, szárazabb minden nap. A megmentés kulcsa-a majonézzel mártott szendvicseken kívül-egy ízletes mártással rehidratálja, amely teljesen más étkezéssé változtatja. A “Milk Street kedd éjszaka” című könyvünk taco receptje, amely … Continue reading “Tej utca: Salsa verde Taco salvage száraz, maradék Törökország”

“Ez az ünnepi sütési szezon

Az ünnepek egyik legjobb része a szezon aromája és ízvilága, a diótól, a fahéjtól a borsmenta és a szerecsendióig. Az édes finomságok és ínycsiklandó desszertek családokat és barátokat hozhatnak az asztal körül, hogy együtt ünnepeljék a szezont, egyszerre egy harapással. … Continue reading ““Ez az ünnepi sütési szezon”

Jó idők: egy másik forgalmas ünnepi hétvége

A szórakoztató Revue Karácsonyi koncert visszatért! Ezen A Pénteken, Dec. 3, a Citrus County Parks and Recreation ismét megtartja éves karácsonyi koncertjét, miután utoljára két évvel ezelőtt rendezte ezt a gyönyörű show-t. A koncertezők idén olyan szezonális élményekre számíthatnak, mint … Continue reading “Jó idők: egy másik forgalmas ünnepi hétvége”

Citrus akvarell Társaság: a klub üdvözli Tom Jones utasítását

Ez a karácsonyi ünnep ideje újra! Mit jelent ez a Citrus akvarell Társaság (CWS) tagjai számára? Először is, itt az ideje a CWS ünnepi ebédnek. A másik pedig Tom Jones művész látogatása. Tomnak a tervek szerint a 2020-as ügyben kellett … Continue reading “Citrus akvarell Társaság: a klub üdvözli Tom Jones utasítását”

Vegyen részt a “Christmas In Toyland” – ben: közeledik a felvonulás alkalmazási határideje

A karácsonyi felvonulások gyorsan közelednek. Be van jelentkezve a szervezeted? Regisztráció a Crystal River parade zár vasárnap, november. 28, és Inverness zár vasárnap, December. 5. Ebben az évben fedezze fel az ünnep minden gyermekkori csodáját a következő témával: “Karácsony Toylandben!” … Continue reading “Vegyen részt a “Christmas In Toyland” – ben: közeledik a felvonulás alkalmazási határideje”

Jó idők: a tér megvilágítása

EZEN A HÉTVÉGÉN Karácsonyfák a tér körül Ebben az évben ünnepli a 28. évfordulóját karácsonyfák a tér körül Inverness. Húsz fa, amelyek mindegyike a citrus megyében működő nonprofit szervezetek vagy szolgáltató szervezetek egyikét képviseli, az ünnepi időszakban ragyog. Tudjon meg … Continue reading “Jó idők: a tér megvilágítása”