Citrus akvarell Társaság: a klub üdvözli Tom Jones utasítását

Ez a karácsonyi ünnep ideje újra! Mit jelent ez a Citrus akvarell Társaság (CWS) tagjai számára? Először is, itt az ideje a CWS ünnepi ebédnek. A másik pedig Tom Jones művész látogatása.

Tomnak a tervek szerint a 2020-as ügyben kellett bemutatnia, de ezt a COVID miatt törölték. De ő is benne van az aktában, és mi szívesen látjuk.

Tom Jones az egyik legnépszerűbb akvarellista a CWS tagjai között. Tom gyakori látogatója és demonstrátora volt számos oktatási műhelynek a helyi művészek számára. A 20 év, hogy már ismert Tom, úgy tűnik, mintha tett legalább egy megálló ezen a területen minden évben.

Tudjon meg többet a Citrus Megyei krónikából
Tom és felesége, Bonnie Edgewaterben laknak. Bonnie egy kiváló művész saját jogon. Mindkettő a CWS tagja.

Pénteken, December. 10, Tom visszatér a területre, mint a Citrus akvarell Társaság ünnepi ebédjének demonstrátora, amelyet a Citrus Hills Golf & Country Club-ban tartanak Hernando-ban. Tom Jones lenyűgözi Önt könnyű oktatásával, érdekes párbeszédével, ahol mindenki ugyanazt az egyéni utasítást és bátorítást kapja, és úgy tűnik, hogy mindenki szerez valamit az akvarell művészet ismereteiben.

Az akvarellfestés megközelítése csak úgy tűnik, hogy a dolgok olyan egyszerűek. Tom az Egyesült Államok partjaitól a partokig, valamint a nemzetközi helyszínekig utazott ilyen típusú műhelyekkel, amelyek állandó keresletet igényelnek. Mindig egy védjegyes Szalmakalapot sportol egy színes zenekarral, valóban nagyon népszerű művész lett. Tomot kormányzati szervek, vállalatok, környezetvédelmi csoportok, klubok és magángyűjtők bízták meg azzal, hogy bővítse Művészeti gyűjteményeit.

A népszerű keresletre válaszul általában akvarell tájképeit három vagy öt festmény sorozatában állítja elő egy adott téma körül. Művészete nemzetközi szinten számos magán-és vállalati gyűjteményben megtalálható, többek között a Floridai Állami Capitoliumban, a Walt Disney World Corp. – ban, a Marriott Corp. – ban és az Omni Corp. – ban kiállított megrendelt festményekben.

Tom munkája számos könyvben és magazinborítón, valamint plakátokon és brosúrákon szerepelt. Tom honlapja http://www.tomjonesartist.com .

Tom Jones szombaton egynapos Workshopot tart, december. 11, A Whisperings Pines rekreációs létesítmény Inverness. További információért, kapcsolat Dori Sullivan: e-mail: [email protected] vagy látogasson el a CWS honlapján http://www.citrusfélék watercolorsociety.org/workshops.html.

A Citrus akvarell Társaság tagjai január, február, március, április, október és November között rendezik meg a “hónap festménye” versenyt. Lehetőségeik vannak arra, hogy megmutassák és eladják munkájukat, műhelyeket tartsanak, havi vázlatokon/festék-outokon vegyenek részt stb.

További információ a találkozó, vagy lesz tagja, hívja Helene Lancaster, 352 – 257-1261, vagy Darla Goldberg, 352-777-2217, vagy ellenőrizze a honlapon. A látogatók mindig szívesen látnak.

A Citrus akvarell Társaság minden hónap második péntekén délben, július kivételével, az Inverness első keresztény templomának családi központjában, 2018 Colonade St.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük