Technológiai előrejelzések a CIO-k számára 2022-ben az IDC-től

Az Új jelentés szerint 2026-ig a CIO-k 65%-A fogja fenntartani a tech-alapú felhatalmazás, agilitás és ellenálló képesség ciklusát az együttműködésen alapuló kormányzás, az új szolgáltatásnyújtási modellek és az üzleti eredmények orientációja révén. 2026-ig a CIO-k 65%-A fogja fenntartani a tech-alapú … Continue reading “Technológiai előrejelzések a CIO-k számára 2022-ben az IDC-től”

Levi Strauss digitális csatornákon keresztül tárja fel az üzleti eredményeket

Az alacsonyabb promóciók, az áremelkedések és a beszerzési megtakarítások is támogatták az árrést-mondta a cég, amely az aláírásáról és a Levi 501 farmerjéről ismert. A nettó bevétel több mint kétszeresére, 1, 28 milliárd dollárra nőtt a Május 30-án véget ért … Continue reading “Levi Strauss digitális csatornákon keresztül tárja fel az üzleti eredményeket”

Bisleri az informatikai beruházásról az e-kereskedelmi üzletág fejlesztése érdekében

A vállalat tavaly indította el e-kereskedelmi portálját, a [email protected]üszöböt, amely hozzáférést biztosít termékeinek teljes választékához. A Bisleri nem fedi fel informatikai partnereinek nevét és a digitális átalakulással kapcsolatos befektetéseket az online üzletág fejlesztése céljából. Angelo George, a Bisleri International vezérigazgatója … Continue reading “Bisleri az informatikai beruházásról az e-kereskedelmi üzletág fejlesztése érdekében”

A fogyasztói csomagolású áruk cégei 24 milliárd dollárt költenek a digitális átalakulásra

“A növényvezetők minden nap szoros kötelet járnak. Túl kevés termelési vezet a munkaerő elveszett bevételi lehetőségek; túl sok a termelés azt jelenti, hogy romlandó termékek kárba” – mondta Michael Larner, Ipari, Gyártási Igazgató Elemzője az ABI Research. A CPG-gyártóknak együtt … Continue reading “A fogyasztói csomagolású áruk cégei 24 milliárd dollárt költenek a digitális átalakulásra”

A luxus órák fokozzák a digitális beruházásokat a válság legyőzése érdekében

A csúcskategóriás órák gyártói nagyrészt a fizikai üzletekre támaszkodnak az értékesítéshez, de az online platformok sikere az olyan használt órák számára, mint például a WatchBox vagy a Richemont Watchfinder, megmutatta, hogy lehetséges a luxus időmérők online eladása. A pandémiával kapcsolatos … Continue reading “A luxus órák fokozzák a digitális beruházásokat a válság legyőzése érdekében”

A gyógyszeripar 4,5 milliárd dollárt költ a digitális átalakulásra: ABI Research

A digitális gyár bevétele 2030-ban 4,5 milliárd dollár lesz, a gyógyszergyártók által az adatelemzésre fordított kiadások 27 százalékkal növekednek, 2030-ban pedig 1,2 milliárd dollárt érnek el, mivel a gyártók nyomon követik, optimalizálják működésüket, és növelik a termelékenységet. Az iparág versenydinamikája … Continue reading “A gyógyszeripar 4,5 milliárd dollárt költ a digitális átalakulásra: ABI Research”

A Zalando online kiskereskedő a divatpiac 10% – át célozza meg

A Zalando új célt tűzött ki a bruttó árumennyiség (GMV) – a webhelyén vagy a partnerek által történő értékesítés – tekintetében, hogy 2025-re meghaladja a 30 milliárd eurót, miután hétfőn bejelentette, hogy 2021-re vonatkozó bevételi előrejelzése jóval meghaladja a piaci … Continue reading “A Zalando online kiskereskedő a divatpiac 10% – át célozza meg”

Az Adidas feltárja a digitális átalakulásba és az online értékesítési célokba történő befektetéseket

Az Adidas célja, hogy 2025-re megduplázza e-kereskedelmi értékesítését egy 5 éves stratégiai terv részeként, amely közelebb hozza a jövedelmezőséget a rivális Nike-hoz. Az Adidas online értékesítése 2020-ban 53% – kal több mint 4 milliárd euróra emelkedett, ami a teljes értékesítés … Continue reading “Az Adidas feltárja a digitális átalakulásba és az online értékesítési célokba történő befektetéseket”

A Bata a digitális vállalkozásokra fogad, hogy növelje a kiskereskedelmi növekedést

A Covid-19 nyomán elfogadott különféle ügyfélközpontú intézkedések miatt a Bata India sikeresen visszatért helyreállítási útjára, javítva az értékesítést kiskereskedelmi üzletein és e-kereskedelmi platformjain keresztül, valamint a hiperlokális digftal csatornákon-a Bata ChatShop és a Bata Store on Wheels. A digitálisan engedélyezett … Continue reading “A Bata a digitális vállalkozásokra fogad, hogy növelje a kiskereskedelmi növekedést”