Az ONGC kiválasztja a Green Lake edge-to-cloud Platformot az SAP S/4HANA futtatásához

“HPE Greenlakeről lehetővé teszi számunkra, hogy sikerül edge-to-felhő az adatokat egy platform, illetve megtartani a kritikus infrastruktúra belül a saját adatok központok fenntartása a legjobb biztonsági szint, amely alapvető fontosságú, hogy az üzletet,” HP Singh, informatikai igazgató az ONGC-mondta.

ONGC úgy döntött, hogy indul HPE Superdome Flex a HPE Greenlakeről platform, mert a folyamat több adat valós-idő, sebesség analytics fenntartani hibatűrő műveletek a memória használatot, ami kiváló teljesítmény az SAP-S/4 HANA terhelés, HPE-mondta.

A kibővített HPE GreenLake megállapodás támogatja az Aruba hálózati megoldások új telepítését a gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolat biztosítása és a hálózati késleltetés csökkentése érdekében. Ennek eredményeként az ONGC teljes felhőalapú infrastruktúrája az SAP környezet számára most a HPE GreenLake platformon fut.

A HPE GreenLake díjfizetési modellje biztosítja az adatbiztonságot és a megfelelőséget. A modell 30% – os pufferkapacitást biztosít a helyszínen, hogy az üzleti igényekhez igazodjon, ami nagyobb rugalmasságot jelent az ONGC számára, mivel teljes informatikai frissítést tesz lehetővé.

A HPE GreenLake Central műszerfalat ad az ONGC-nek, hogy figyelemmel kísérje és megtervezze a napi informatikai felhasználást és kiadásokat, hogy elkerülje a rejtett költségeket.

“Mert a HPE Greenlakeről cloud szolgáltatások fut HPE technológiai megoldásokat, amelyek tökéletesen hangolt, ha ezeket a különböző feladatokhoz is tudunk szállítani piacvezető teljesítmény,” Som Satsangi, ügyvezető igazgató, Hewlett Packard Vállalkozás, India, mondta.

A HPE Pointnext Services együttműködött az ONGC-vel, hogy világos ütemtervet dolgozzon ki és hajtson végre a jelenlegi és jövőbeli Frissítésre vonatkozóan, anélkül, hogy veszélyeztetné technológiai környezetének hibatűrő jellegét és biztonsági szempontjait.

A HPE GreenLake üzletág gyorsan növekszik, több mint 5,2 milliárd dollár szerződéses értékkel, 900 partner pedig HPE GreenLake-t árul.

Ma, HPE GreenLake mintegy 1200 vállalati ügyfelek szerte 50 országban minden iparágban és méretben, beleértve Fortune 500 vállalatok, kormányzati és állami szektor szervezetek, valamint a kis-és középvállalatok.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.