Az Amish szakács: különleges cupcakes különleges alkalomra

A múlt héten írtam a lányunk Anna Faith esküvőjéről, többet akartam írni róla és néhány előkészületről, beleértve ezeket az ünnepi málna-fehér csokoládé Cupcakes-t.

A nevem Dorcas Raber (Gloria anyja), és Gloria helyére jelentkezem a múlt héten és ezen a héten. Gloria jövő héten visszatér!

Gondolva Anna Faith esküvőjére, az elmém visszatér 35 évekkel ezelőtt, amikor ez volt a saját esküvőnk napja. Hogyan dolgoztunk, hogy a homeplace spik ‘ n span.

Emlékszem arra a viharra, amely előző este feloldotta dühét. Mégis, emlékszem a napsütésre az esküvőnk napján. Nem így van a való élet? Az élet viharaival, pusztító viharokkal szembesülünk, mégis az áldások mellett. És valahogy a viharok gazdagítják az életünket, és a sötétség kincsei.

Daviddel az elmúlt 35 évben sok viharral néztünk szembe a saját életünkben, a gyermekeinkben vagy a körülöttünk lévő körülmények között. De egy dolog marad örökre vésett, Isten mindig jó. Gyászol velünk, mélyen törődik velünk, és ha megengedjük neki, mindig szépséget hoz ki a hamuból. Teljes szívemből hiszek benne.

Visszatérve az esküvőnk napjára, apám tulajdonában volt és üzemeltette a “Woodland Woodcrafts” – ot , ahol konyhaszekrényeket, hálószobai lakosztályokat stb. Az esküvőnk előtt kifestettük azt a boltot, és ott gyűltek össze a násznépek, és megfigyelték apámat, aki Amish püspök, egyesítjük Davidet és engem a házasságban.

Fiatalok voltunk, bizonyos szempontból meglehetősen naivak, de alig vártuk, hogy elkezdjük ezt az új fejezetet az életünkben. Az esküvői fogadásunk apa és anya farmján volt. Felállítottuk a menyasszonyi asztalt és más asztalokat az alagsorban.

A menyasszonyi asztalon két féltve őrzött hurrikán lámpa volt. Anyám használta őket az ő menyasszonyi asztal 26 évvel korábban. És most mindhárman nővérünk használta őket a menyasszonyi asztalainkon.

Az esküvőnk napjáról sok emlék feledésbe merült, vagy csak homályos, de egy dolog, amit tudok és emlékszem, nagyszerű volt, hogy feleségül vettem a legjobb barátomat, és még mindig áldott vagyok.

Vissza Anna Faith esküvőjére … néhány nappal az esküvő előtt, átmentem néhány “trauma” az esküvői cupcakes. (Nagyon hiszem, hogy Isten kedvezőtlen körülményeket használ fel, hogy tanulságokat tanítson nekünk!) Megkértem egyházunk két fiatal lányát, valamint a lányunkat, Keturah-t, hogy segítsen nekem a süteményekben.

Elmentünk egy közeli pékségbe, ahol engedélyt kértem, hogy használjam, és belevetettük magunkat a projektbe. A süteményeket azon a napon sütötték, majd később megtöltötték és megfestették. Jaj! Az első tétel, a következő, a következő és a következő … nem sikerült jól. Soha az én 56 évek láttam ilyen cupcakes! Páratlan alakú, és egyszerűen bármi, kivéve elegáns esküvői cupcakes.

Elkezdtem stresszes lenni, nagyon, nagyon stresszes. Daniel, Gloria és a gyerekeik beugrottak megnézni, hogy mennek a dolgok. Daniel, hogy egy praktikus ember, azt mondta, hogy úgy tűnik, hogy a sütők túl meleg. Egy telefonhívás a pékség tulajdonosának feleségéhez megerősítette, hogy igen, valóban, nem állítottuk be a hőmérsékletet (talán nem a fúvót?) a megfelelő beállítás ezen cukrászsütők!

Tucatnyi furcsa alakú süti bámult rám, és támadt egy ötletem. Elküldtem a három lányt, a maradék tortakeveréket, a cupcakes serpenyőket az ajtón, és át a közösségi épületünkbe, ahol két “sima Jane” gázkazán van.

Lánya, Anna Faith volt a városban, és vásárolt több torta keverékek. A traumatizált agyamnak egyedül kellett lennie, ezért megtisztítottam a rendetlenséget a pékségben, miután a lányok elmentek, valamint kihúztam néhány nagyon szép süteményt az ott lévő egyszerű gáztűzhelyből!

Néhány órával később, ez a három kedves lány tucatnyi szép esküvői cupcakes-t sütött.

Micsoda áldás! A páratlan alakúak kényelmesek lesznek a templomi frolikákban stb.

Anna Faith elhagyja otthon azt jelenti, hogy csak egy gyermek maradt otthon. (Nagyon hálásak vagyunk a 15 éves Keturahért.) Jelenleg hat házas gyermekünk és 16 unokánk van. Micsoda törzs!

Holnap azt tervezem, hogy lefestem annak a falát, ami Anna Faith hálószobája volt. Az egyik lányom segíteni fog, így nem tart sokáig. Közepes málna árnyalattal akarjuk festeni.

Aztán van egy projekt sorakoznak, csinálni abban a szobában ezen a télen … anyám sok-sok paplant rakott össze. Valójában négy paplant adott nekem. Az egyik egy hímzett, hogy segítettem hímezni, amikor tinédzser voltam otthon. A legszebb valójában a hálószobánk falán lóg — igen, a falon. Kék, rózsaszín és rózsaszín árnyalatai vannak.

Nemrégiben több napot töltöttem a szüleimmel, akik Ohio-ban élnek. Anya megmutatta nekem négy kész paplanot, amelyeket készített, valamint három darabot, de nem steppelt. Lucasnak és Faithnek akart adni, mint egy esküvői ajándékot apától.

Már nem paplan, de átadta nekem a foltvarrás iránti szeretetét, annak ellenére, hogy nem sokat csinálok. Olyan inspirációt kaptam, hogy szeretnék egy paplanot hazavinni, ami nem Steppelt, és ezt téli projektnek szánom.

Úgy döntöttem, egy gyönyörű paplan felső, rózsaszín, szürke színű. Ez lesz egy emlékbe esküvői ajándék Anna Faith, pieced nagymama. És alig várom, hogy órákon át öltözzek a szerelemmel.

Most egy receptért-Nos igen, miért nem lenne egy cupcake recept? Csak követtük az utasításokat a torta mix doboz a cupcakes, de itt van egy deluxe recept, hogy a húgom Rhoda használt lánya esküvőjén.

Megtöltöttük a fehér cupcakes fekete málna pite töltelék, majd fagyott őket ostorral N jég (egy boltban vásárolt felvert cukormáz, de a rendszeres fehér jegesedés jól működik), hogy kavargott egy kis fekete málna töltelék.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.