Az AMD értékajánlata az AMD EPYC processzorokkal rendelkező vállalkozások számára

Először is, az ismétlődő országos lezárásokkal összhangban a vállalkozásokat arra kényszerítették, hogy hirtelen hajtsák végre a szervezet egészére kiterjedő távoli / hibrid munkamodellt. Ez alatt a shift, kiderült, hogy elavult infrastruktúra, illetve a legacy rendszerek komoly akadály, hogy a hatékonysága a távoli munkahelyen három fő oka van: (1) Összeférhetetlenség a külső szoftver, illetve hardver rendszerek, beleértve a személyes eszközök távoli munkavállalók használhatja, hogy hozzáférjen az üzleti rendszerek, (2), elégtelen sávszélesség kell kezelni a bőséges mennyiségű bejövő adat, kapcsolatok, valamint a (3) fokozott biztonsági kockázatot.

A második kihívás a pénzeszközök kezelése és elosztása a járvány kitörése óta soha nem látott mértékű informatikai költségek növekedésével szemben. A kidolgozás érdekében a költségek két formában merülnek fel: működési költségek és lehetőségköltségek. Jelentős működési költségek merültek fel, amelyet Különböző engedélyezése hatékony, biztonságos, védett átmenet távoli dolgozni korszerűsítése legacy rendszerek korszerűsítése, hardver, mind a szoftver biztonsági funkciók a távoli alkalmazottak. A nagy lehetőségköltségeket úgy is tekintik, hogy a véges költségvetések megakadályozzák más átalakítási projektek végrehajtását.

A fent említett kihívások soha nem lesznek egy-és kész-legacy rendszereket folyamatosan frissíteni kell, a vállalat rendelkezésre álló erőforrásain belül. Az AMD szorosan együttműködik a CIO-kkal és a partnerekkel annak érdekében, hogy együttműködésen alapuló és tartós módon kezeljék ezeket a kihívásokat az agilis és robusztus informatikai infrastruktúra kiépítése érdekében, az ellenálló képesség veszélyeztetése nélkül.

Legfontosabb prioritások CIO-k

Ha van valami, amit 2020 megtanított nekünk, az az, hogy az agilitás és az ellenálló képesség kulcsfontosságú a mai kiszámíthatatlan és ingatag üzleti környezetben. Ezért a digitális átalakítás (DX) több szempontból, beleértve a legacy rendszer, modernizáció, a növekvő adatok-menedzsment képességek, valamint biztonsági fejlesztések néhány kapásból prioritások a Különböző, valamint a vezetők a következő negyedévben.

A CIO-k feladata a régi rendszerek korszerűsítése és az elavult operációs modellek összeegyeztetése. Ez nem csak a távoli munkaerőket teszi lehetővé, hanem növeli az általános termelékenységet azáltal, hogy egyszerűsíti a nagy teljesítményű számítástechnikai képességekkel rendelkező egyéb üzleti folyamatokat, amelyek jobb hatékonyságot, rugalmasságot és skálázhatóságot eredményeznek.

A CIO-k olyan intézkedéseket is tartalmaznak, amelyek hatékonyabb Adatkezelési képességeket biztosítanának. A gyorsuló kötet sebesség adat, ez teljesen aktuális a Különböző, valamint a vezetők, hogy rekonstruálni tudjuk az adatokat-gazdálkodási folyamatok lehetővé teszi az üzleti extrapolálni támadható betekintést útmutató nyereséges üzleti döntéseket.

Különböző, aki nemrégiben kezdett a modernizációs folyamat, volna néhány tényezőt kell figyelembe venni a fentiek szerint, az AMD dolgozik közösen a Különböző, valamint a vezetők, hogy meghatározza az ideális infrastruktúra az üzleti igényeket. Az olyan technológiával, mint az AMD EPYC 7003 sorozatú processzorok, a CIO-k jobb hatékonyságra, értékre és teljesítményre számíthatnak. A legújabb AMD processzorok növeli a tranzakciós adatbázis feldolgozása akár 19 százalékos, javítja a Hadoop big data analitikus mindenféle akár 60% – ot, kínál kiváló teljesítmény rugalmas Hyperconverged Infrastruktúra – amely segít Különböző viszont adatokat a támadható betekintést gyorsabb.

A CIO-k és az IT-vezetők továbbra is fokozni fogják a biztonsági funkciókat és képességeket. Az egész iparágra kiterjedő gyors átalakulás, jön fejlődő biztonsági kihívások és fenyegetések. Ezért kiemelt fontosságú a Különböző lenne, hogy folyamatosan, fokozatosan, hogy szoftver, hardver biztonsági frissítéseket, hogy megakadályozza a rosszindulatú színészek pazarlása vállalati, illetve a személyes adatok. A védelem az AMD egyik legfontosabb hangsúlya, a processzorok biztonsági funkciókat szem előtt tartva készültek. Beépített Szilícium szinten az AMD Infinity Guard olyan fejlett képességeket kínál, amelyek szükségesek a belső és külső fenyegetések elleni védekezéshez, valamint az adatok biztonságossá tételéhez, gyakorlatilag nulla hatással a rendszer teljesítményére.

Kulcsfontosságú vállalati informatikai trendek

Az IDC szerint 2023-ra az APeJ több mint 65 százalékát digitalizálják, és ez számos jelentős vállalati informatikai iparági tendenciát aktivált és felgyorsított, különösen az optimális informatikai infrastruktúra megteremtésében. Ez magában foglalja a Hiperkonvertált infrastruktúra (HCI) felé történő elmozdulást és a felhő fokozott elfogadását.

HCI megerősíti a hagyományos, a hardver-alapú infrastruktúra a virtualizált, szoftver által meghatározott környezetben, valamint a kulcsfontosságú EZ a tendencia, hogy vigyázz, mert ez a szoftver által meghatározott környezetben általában könnyebb fenntartani, zökkenőmentes továbbá a kapacitás, költség-hatékonyság, skálázhatóság, valamint a biztonsági funkciók a meglévő rendszerek. Ezért a CIO-k és az IT-vezetők az összes iparágban arra kényszerülnek, hogy korszerűsítsék adatközpontjaikat azáltal, hogy a HCI felé mozdulnak el, hogy elősegítsék a műveletek egyszerűsítését, a teljesítmény javítását és a költségek csökkentését.

Ez együtt jár a Cloud elfogadásával is, ami rugalmasságot, költséghatékony skálázhatóságot, valamint egy jól menedzselt teret eredményez az innovációhoz. Az AMD együttműködik az ökoszisztéma-partnerekkel, hogy segítsék őket kezelni és alkalmazkodni ezekhez az összetett és feltörekvő technológiákhoz, miközben rendkívül hatékonynak tartják az informatikai infrastruktúrát. Az AMD EPYC processzorok számos HCI-és Felhőkörnyezetet is működtetnek olyan partnerekkel, mint a Dell Technologies vagy a VMWare.

Az AMD értékajánlata az AMD EPYC processzorokkal rendelkező vállalkozások számára

Az AMD vezérigazgatója, Dr. Lisa Su ebben az évben említette a COMPUTEX-nél, hogy a felhasználók milliárdjai az AMD EPYC processzorral működő szolgáltatásokra támaszkodnak, mivel vezetői teljesítményt nyújt a felhőalapú számítástechnikai munkaterhelésekben, nagy számítási sűrűséget, fejlett biztonsági funkciókat és optimális üzleti értéket kínál. Az AMD EPYC a modern adatközpont új szabványaként jött létre, és nemcsak a felhőben, hanem a vállalati, kereskedelmi HPC és szuperszámítógépeken is nyer.

Figyelemre méltó értékajánlat az AMD fejlett biztonsági funkcióival kapcsolatban. Beágyazott 3. Generációs AMD EPYC processzorok az AMD Infinity Őr, egy modern, sokoldalú megközelítés data center biztonsági funkciók, amely magában foglalja a legújabb fejlesztése az AMD SEV technológiák úgynevezett Biztonságos, Titkosított Virtualizációs-Secure Beágyazott Személyhívó (SEV-SNP), hozzátéve, erős memória épségének védelmi képességeit, hogy megakadályozza a rosszindulatú támadások.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.