A PTC, A Siemens, a Telit és a Hitachi Vantara vezető szerepet tölt be az intelligens gyártási rangsorban

Az értékelt és rangsorolt vállalatok a következők:

Piacvezetők: PTC, Siemens, Telit, Hitachi Vantara

Mainstream: ABB, Emerson, Software AG, GE Digital

Követők: Altizon

“A gyártók az intelligens gyártásnak szentelt ipari Internet of Things (IIoT) platformokra támaszkodnak eszközeik, csatlakoztathatóságuk, infrastruktúrájuk és adataik kezelésére. Ezek az IIoT-platformok segítik a gyártókat az alkalmazások telepítésében, és betekintést nyernek” – mondta Ryan Martin, az ABI Research ipari és gyártási igazgatója.

A PTC első helyezést ért el az összesített rangsorban, amelyet szorosan követett a Siemens. A PTC és a Siemens vezető innovátorok, és a platform elfogadása szempontjából vezetik a piacot. Minden vezetők – PTC, Siemens, Telit, illetve Hitachi Vantara – van figyelemre méltó erősségek, amikor a digitális ikrek, alacsony-kód alkalmazás fejlesztés, majd a kapcsolatok/a protokoll alkalmazkodóképesség.

A Telit kiemelkedik a protokoll fordításánál, több mint 320 járművezetőt támogatva natív módon a partnerségek előtt. A Hitachi Vantara erős az edge intelligence és az enterprise cloud integrációban egy olyan ügyfélkörrel, amely az első három szállítóba helyezi. ABB, GE, vagy az Emerson is elszenvedett jelentős változások, mivel az utolsó értékelése a három vállalat újraindítása, vagy egy másik piacra koncentrálnak, mint néhány évvel ezelőtt.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.