A gyógyszeripar 4,5 milliárd dollárt költ a digitális átalakulásra: ABI Research

A digitális gyár bevétele 2030-ban 4,5 milliárd dollár lesz, a gyógyszergyártók által az adatelemzésre fordított kiadások 27 százalékkal növekednek, 2030-ban pedig 1,2 milliárd dollárt érnek el, mivel a gyártók nyomon követik, optimalizálják működésüket, és növelik a termelékenységet.

Az iparág versenydinamikája megköveteli a gyógyszergyártóktól, hogy optimalizálják a gyártósorokat, hogy maximalizálják a hozamot abban az időben, amikor a gyógyszer szabadalmi védelemnek van kitéve. A szerződéses gyártók digitális technológiákat keresnek, hogy lehetővé tegyék számukra az ügyfelek egyidejű támogatását. A szabadalmak lejárta után a generikus gyártóknak annyi terméket kell előállítaniuk, amennyire csak lehetséges. Az adatelemzés felhasználása támogatni fogja a gyártó minden típusú erőfeszítését a hozam növelése érdekében.

Mozgó gyártási gyógyszerek, valamint a vakcinák a tétel, hogy optimalizálja a gyártási folyamat folyamatos gyártási kritikus lesz, hogy egyre nagyobb hozamot. Pharma gyártók kell, hogy fektessenek be analytics, hogy segítse a digitális ikrek a műveleteket úgy, hogy elő tudják készíteni a termelési vonalak folyamatos gyártás, mondja Michael Larner, Ipari, Gyártási Igazgató Elemzője az ABI Research.

A gyógyszeripari cégek másik digitalizációs fókusza a papír eltávolítása a műveletekből. Gyűjtése, valamint az adatok tárolása keresztül papír alapú folyamatok kockázatok csökkentése, a termelékenység pedig növeli annak valószínűségét, hogy hibát történik a gyártósoron adminisztrációs hibák következtében.

FDA 21 CFR rész 11 az egyik módja az FDA ösztönzi a digitális technológiák elfogadásának közzétételével kritériumok benyújtása elektronikus nyilvántartások a szervezet, valamint a kezelés az elektronikus aláírások.

Egy példa a fejlett gyártási létesítmények Sanofi digitálisan engedélyezett, folyamatos gyártási létesítmény Framingham, Massachusetts, ahol minden folyamat papírmentes üzemek segítségével digitális együttműködési eszközök, adatelemzés, és kiterjesztett valóság (AR) megoldásokat, így azok döntéseket és kiigazításokat valós időben.

Appiai, a COPA-ADATOK, Metastorm, valamint Metronik, valamint a Neo PLM között a szállítók segít pharma gyártók, hogy a pre-digitális színpadon csatlakoztatása a növények.

Az Emerson, a Falkonry, a Siemens és a Seeq olyan megoldásokat kínál, amelyek támogatják a kábítószerek és gyógyszerek előállítását az összekapcsolt üzemből, hogy prediktív és végül adaptív legyen.

Posted in Cio

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.