A fogyasztói csomagolású áruk cégei 24 milliárd dollárt költenek a digitális átalakulásra

“A növényvezetők minden nap szoros kötelet járnak. Túl kevés termelési vezet a munkaerő elveszett bevételi lehetőségek; túl sok a termelés azt jelenti, hogy romlandó termékek kárba” – mondta Michael Larner, Ipari, Gyártási Igazgató Elemzője az ABI Research.

A CPG-gyártóknak együtt kell működniük a kiskereskedőkkel, a forgalmazókkal és az ellátási lánc partnereivel, hogy megosszák az értékesítési információkat az ellátási láncon keresztül, a mezőgazdasági termelőtől a pénztárig. Míg a digitális szálak létrehozása az ellátási láncban időbe telik, a CPG gyártóknak biztosítaniuk kell, hogy termelési terveiket a lehető legtöbb releváns adat tájékoztassa.

A CPG-gyártók az IoT szenzoraiba és elemzéseibe fektetnek be, hogy figyelemmel kísérjék létesítményeik hőmérsékletét és páratartalmát, valamint az összetevők és élelmiszerek állapotát, figyelmeztetve a személyzetet, ha a feltételek az elfogadható paramétereken túlmutatnak.

Számos CPG-gyártó ambiciózus adatprojekteket hajt végre. Például az Anheuser-Busch InBev egyesíti a 27 eltérő vállalati erőforrás-tervezési rendszerét (ERPs) egyetlen rendszerbe, a Mars pedig digitális szálat hoz létre, hogy láthatóságot biztosítson nyers összetevőinek eredetétől az értékesítési pontig.

Az olyan technológiai cégek, mint az AVEVA, a Parsable, a Seeq és a TeamViewer támogatják a CPG gyártóit a létesítményeikben előállított adatok kinyerésében és felhasználásában.

A digitális szálak nélkülözhetetlenek lesznek a CPG-gyártók számára, hogy megfeleljenek különböző érdekelt feleik igényeinek. “A gyártók kell dolgozni a kiskereskedők, illetve az ellátási láncot a piaci szereplők, többek között, előre készülni a kereslet megugrásának, a rugalmasság, a gyártósorok elhelyezésére tárgyalás ízek, új csomagolás,” Larner-mondta.

Posted in Cio

About The Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.